tiistai 2. heinäkuuta 2013

Tecta yrittää Juankoskella

Premium Board siirtyy sivuun Juankosken kartonkitehtaan toiminnasta ja uutena yrittäjänä peliin lähtee Tecta Oyj. Myös Savon Sanomat on uutisoinut aiheesta. Rahoittajina ovat mm. Nemea-pankki ja Emil Aaltosen säätiö. Uusien rahoittajien  tavoitteena on kerätä kymmenen miljoonaa euroa elokuun loppuun mennessä. Uuteen yhtiöön on liitetty myös J.T. Bergqvist, joka on aiemmin vaikuttanut mm. Nokian verkkojen parissa.YTJ:stä ei kuitenkaan löydy hakusanalla "Tecta" yhtään saman nimistä yritystä.

Juankosken kartonkitehtaalla on edessään suuret haasteet, jotta siitä tulisi edes nollatulokseen pystyvä. Kartonkikone on pieni ja etenkin kapea, joten kannattavan tuotannon tekeminen sillä on haasteellista. Koneella valmistettavien tuotteiden on oltava ylivoimaisen hyviä, asiakasrajapinnan kunnossa ja alkuvaiheen rahoitus vakaalla pohjalla, jotta toiminnasta saadaan kannattavaa. Suuri kysymysmerkki on täysin eri liiketoiminta-alueelta tulevat vaikuttajat, joiden osaamisesta kartonginvalmistuksesta ei ole näyttöjä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä yritystietokannasta löytyy Tecta Consulting Oy. Eri asia sitten on, onko ko. yrityksellä mitään yhtejttä nyt perusteilla olevaan Tecta Oyj:iin.