torstai 5. helmikuuta 2009

UPM Kajaani - Renforsin ranta

UPM on avannut konsernin uudet modernit internetsivut. Sivusto on jaettu uuden organisaatiorakenteen mukaisesti (Energia ja Sellu, Paperi, Tekniset materiaalit).

Lisäksi UPM on nimennyt Kajaanin Tihisenniemen tehdasalueen uudelleen Renforsin ranta-nimiseksi yritysalueeksi. Herman August Renfors (1849–1928) oli Kajaanissa vaikuttanut monitoimimies, tehdasyrittäjä ja kaupunginvaltuutettu. Renfors oli tunnettu erityisesti uistimistaan. Olisiko siinä hyvä liikeidea, jonka voisi toteuttaa Kajaanissa?
Alueelle on syntymässä yli 400 uutta työpaikkaa. Linkki sivustoon http://www.renforsinranta.fi/ Sivustolla on jo valmiina linkki alueella toimivien yritysten sivuille. Toivottavasti hanke toteutuu täysimääräisenä. Ajankohta on haasteellinen.

Lisäksi UPM on aloittanut rekrytointiyhteistyön Suomi-Soffan kanssa, joka on palkkaamassa useita kymmeniä työntekijöitä Kajaaniin. (Saattaa olle melkoinen shokki Suomi-Soffan palkat paperityöntekijän ansioihin tottuneelle paperimiehelle) Saa nähdä, miten hanke käytännössä työllistää entisiä UPM:n työntekijöitä.

Ei kommentteja: