tiistai 1. maaliskuuta 2011

Stromsdalin entiselle tehtaalle sittenkin jatkaja?

Yle Savo uutisoi, että Stromsdalin entiselle tehtaalle on löytymässä jatkaja. Ostajaksi on tulossa hollantilaisen Val Samorizin johtama sijoittajaryhmä, jossa on sijoittajia useasta maasta - myös Suomesta. Toimintaa varten on perustettu Premium Board Capital Oy, jonka omistaa hollantilainen Pehami B.V. Toteutuessaan yhtiö työllistäisi noin 90 henkilöä ja ulkoistetut toiminnot lisäksi reilut 50 henkilöä. Aiesopimus kaupasta on jo tehty. Yhtiön varatoimitusjohtajana on Krister Björkqvist, joka on toiminut aiemmin Stromsdalin talousjohtajana.

Linkkejä uutisiin:
Savon Sanomat
Koillis-Savo
Yle Savo

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Linkki Savon Sanomien uutiseen:

http://www.savonsanomat.fi/uutiset/talous/stromsdalin-kaupoille-lopullinen-sinetti/660004

Anonyymi kirjoitti...

Mikähän tässäkin oikein on tilanne - käynnistyykö oikeasti... Jos tosiaan meinaavat tuolla aikataululla, niin pitäisi olla rekrytoinnit jo pulkassa ym.

Lisäksi eiväthän toimihenkilöt edes voi tulla töihin, toisaalta kuinka monta tehdasta on nyt pysähtynyt heidän puuttumisensa vuoksi?

Anonyymi kirjoitti...

19.4 info tilaisuus tuotantotyöntekijöiden rekrytoinnista ja 18.4 aloittaa kunnossapidon kaverit työnsä!!
Startti kesäkuun alkuun!!
Kiirettä pittää mutta siitä se lähtöö!!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Tämähän tarkoittaa sitä että Suomen Paperiteollisuus nousee ylöspäin kokoajan ja tehtaidenkin sulkemiset ovatjo loppuneet.

Anonyymi kirjoitti...

juu. eiköhä se oo jo käynnissä saatiin sinnekki lisää teollisuutta. joo suomes on taas 1 kartonkitehdas tuotannossa mukana.