perjantai 31. joulukuuta 2010

Toivo hiipuu Juankoskella

Espanjalainen Castor Plus ei neuvottele enää Stromsdalin entisen kartonkitehtaan ostamisesta. Näin kertoo Juankosken kaupunginjohtaja Petri Kangasperko Savon Sanomissa. Mukana on vielä yksi taho, jonka tietoja ei ole kerrottu julkisuuteen.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

... tai sitten toivo elää ja tilanne rupeaa selviämään. Aiemmin ilmoitettujen kolmen neuvottelukandidaatin sijaan jäljellä on nimittäin vain yksi ryhmittymä, joka voisi nyt viedä neuvottelut konkurssihallinnon kanssa positiiviseen loppuun ja päästä nopeastikin käynnistämään konetta. Kiinteistössähän on lämpö päällä, ja kone käynnistysvalmiina. Pakkauskartokien kysyntä jatkuu voimakkaana, joten nyt olisi iskun paikka ja uusi toimija saisi lentävän startin.

Anonyymi kirjoitti...

Käsittämätöntä, että konkurssipesä polttaa rahaa romuhallin lämmittämiseen. Ei kukaan lähde hävittämään pääomia tehtaaseen, jolla ei ole minkäänlaisia elinmahdollisuuksia. Markkina kyllä vetää, mutta asiakas ei ole valmis maksamaan ylimääräistä siitä, että tehdas ei pysty tekemään tuotetta kilpailukykyiseen hintaan. Mitään laatuetuhan Stromsdalilla ei kilpailijoihin verrattuna ole. Päinvastoin.

Anonyymi kirjoitti...

19.1. kantansa ilmaisseelle toiselle anonyymille sanoisin, että tämän päivän aiesopimusuutisen jälkeen voidaan ruveta katsomaan kumman kanta jatkossa on vahvemmalla...